vrijdag 1 juli 2016

FOODCONFESSIONS # 4-6


Het is WEER tijd voor
#FOODCONFESSIONS

begin juni kon je deel 1 lezen
hier is een linkje daarnaar toe
!!! onder deze link hang ik strax ook alle NIEUWE confessions !!! 
FOODCONFESSION #4
Koude of afgekoelde satésaus vind ik vies, terwijl ik ik heel erg hou van satésaus. Bij de BBQ is dat helemaal niet handig, de eerste stukken vlees met sate zijn dus het lekkerste! Lauwe sate is nog oke, maar bijvoorbeeld van die smeersels met sate voor op toosjes... Daarvan gruwel ik!
FOODCONFESSION #5
Ook lust ik niet graag koude chococomelk en andere koude chocodingen, zoals vla en pudding in die smaak. Zelfs geen chocoladeijs! Wel lust ik koude chocolade, dus chocolade uit de koelkast, al heb ik het liever op kamertemperatuur. Maar een uitzondering is pure chocolade! Vooral hagelslag kraakt zo lekker als het net uit de ijskast komt. Een witte bakkersbol met koude boter en koude pure hagelslag. Hoort op mijn lijstje met favorieten!

FOODCONFESSION #6
Gekleurde snoepjes zoals SKITTELS en MenMs eet ik vaak per kleur op. Of ik wil van elke kleur evenveel hebben liggen. Dus moet ik eerst de rest opeten. Ook eet ik snoepjes het liefst per twee of drie stuks (want 1 voor 1 heb ik geen geduld voor) en dan maak ik vast groepjes van twee of drie snoepjes. En als ik niet alles op eet dan hou ik het liefste een aantal over dat je kan delen door twee of drie... Voor de volgende keer scheelt dat weer sorteerwerk, haha! Soms wordt ik hier ook helemaal GEK van, zoals laatst met mijn jellybeans (zoveel kleuren!) dat ik gewoon elke keer een handje neem (niet uitzoeken!). Vervolgens ga ik dat handje weer sorteren... Grrrrrrrrrrr

EEN LINK NAAR ALLE FOODCONFESSIONS
!!! want ik ga er heel veel maken !!!


k bye


ʕ •ᴥ• ʔ
ILLUSTRATIES EN TEKST
marijke van den berg


 
⋱ ⋮ ⋰
⋯ ❤ ⋯
⋰ ⋮ ⋱
XOXO (¨`·.·´¨) arijke ¤´¨)
      `·.¸.·´        ¸.·´ ¸.·*´¨) 
                  ( ¸.·´  ¸.·´ ¸.·*´¨)                      
                        ( ¸.·´  ¸.·´
www.mtwvdb.nl                  (¸..··¤~•.¸¸.•´¯`•. .•´¯`•.¸¸.• ♪
MTW (¨`·.·´¨)  
VDB  `·.¸(¨`·.·´¨)
          `·.¸.·´