vrijdag 1 februari 2019

SCHOORLSE ZALM








IK HEB SCHOORLSE ZALM GEMAAKT
dat is een gerecht dat wij in 2015 en 2016 in schoorl aten
twee jaar later was het gerecht van de kaart
wat een domper
het was een van de redenen dat wij steeds in schoorl terugkwamen
daarom heb ik geprobeerd het recept na te maken
!!! het is zo lekker !!!

okidoki hier is het recept en daaronder de fotos
 

 begin met twee courgettes in stukjes te snijden
daarna in een droge koekenpan
rooster de pijnboompitjes 
in dezelfde koekenpan met wat olijfolie
bak je de uien
of fruiten heet dat he
ze moeten niet bruin maar glazig
de gourgette erbij in
die moet je meebakken tot er vocht in de pan
dan de volgende ingredienten
creme fraich en een halve pot rode pesto
de peterselie moet gehakt worden 
er ook bij in
samen met wat peper en zout
 dan leg je de zalm in de oven
de pasta kook je gaar
 ik had het al op de kalender gezet dat wij dit gingen eten
en op je bordje de hele handel
daarna nog parmezaanze kaas
en pijnboompitten erover
LEKKER
dat was het
nu kun jij het ook maken
LEKKER HOOR


ER ZIJN NOG MEER RECEPTEN OP MIJN BLOG
hier een linkje


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


k bye


 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

















♥ ♥ ♥ ♥ ♥
ʕ •ᴥ• ʔ
FOTOS
MTWVDB
(marijke van den berg)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥
♥ ♥



XOXO (¨`•.•´¨) arijke ¤´¨)
              `•.¸.•´        ¸.•´ ¸.•*´¨) 
                             ( ¸.•´  ¸.•´ ¸.•*´¨)                      
                                     ( ¸.•´  ¸.•´
www.mtwvdb.nl                  (¸..••¤~•.¸¸.•´¯`•. .•´¯`•.¸¸.• ♪
MTW (¨`•.•´¨)  
VDB   `•.¸(¨`•.•´¨)
                  `•.¸.•´