dinsdag 17 november 2009

weer een stuk verder

Ik ben nu een keer tevreden over wat ik heb geschilderd!
Zie hieronder het resultaat...

ja, ik heb het gewei weggehaald, ik wist namelijk niet wat ik daarmee wilde vertellen.




 


















Vanmorgen heb ik nog een nieuw album met beeld gemaakt welke ze hoop ik snel bezorgen, want het zou de eerste keer zijn dat ik een album samenstelde met ideeën voor schilderijen en niet voor illustraties !!! Dus 10.000 nieuwe ideeën komen eraan !!!
Album 10 alweer ...

CANT WAIT






4 opmerkingen:

  1. Hey marijkieeeeeee,

    Ik was vanmiddag helemaal vergeten te kijken en te reageren,, dusss nu maar even!!
    Ik vind deze mooier dan de eerste!! Ik ben trots op je, sis!! :) :) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha thanx leenepeeno en wanneer ga jij nou eens verder met je blog hihi ik kijk elke dag en staar soms uren naar het scherm in de hoop dat je net op dat moment up gaat daten :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha dag lieve dochters. Jaja een leuk stelletje hoor haha en Marijkie, Leenepeeno ??? Leentje heeft helemaal gelijk het wordt beterder/mooier, maar heb net ook even gekeken onder de updates euh eerst de KLAK en toen de KLIK en met de bijgechreven teksten heb ik dubbel genoten van je werkies. Ik kende er wel een paar, maar die teksten nog niet. Ontroerend mooi geschreven en zeker getekend. Misschien ben je toch daar het beste van de beste in.

    Tsja ik heb schilderwerken van je gezien nu die vind ik ook prachtig hoor, maar dat tekenen van jou heeft toch iets speciaal, maar dat komt natuurlijk ook omdakje ken. GrtzsssWeeWee

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oja, ik kan het illustreren altijd weer oppakken, misschien leer ik wel veel van het schilderen, wat ik weer kan gebruiken bij toekomstige illustraties!

    BeantwoordenVerwijderen

♡♡♡♡♡♡♡